ירידה בזיקפה וביחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/03/2022 | 00:13 | מאת: רוני

אני בן 55 ומרגיש כבר כחמש שנים פחות זיקפה ופחות הצלחה לגמור. בעבר יכולתי להזדיין כל לילה ואפילו פעמיים רצוף ועכשיו רק כ-3 פעמים בשבוע, למרות שיש לי חשק ליותר. אין לי מחלות רקע, לא שמן, כושר טוב. מה עושים? האם עדיף כדורים/טיפול הלם/משהו אחר?

כדאי לעבור בירור כדי לבדוק גורמי סיכון (למרות שאתה מתאר בריאות מלאה). לעיתים בעיות בזקפה הן הסמן הראשון להפרעות בזרימת דם. במקביל ניתן לנסות כדורים לשיפור הזקפה, כגון ויאגרה ודומותיה. דרך רופא/ת משפחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים