זקפה חלשה וגמירה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/03/2022 | 10:13 | מאת: מור

שלום אני 28 ומאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מבעיות זקפה המתבטאות בזקפה חלשה וגמירה מהירה. מבדיקות דם שביצעתי התברר שהטוטסטרון שלי הוא 9.56, פרולקטין 107 והshbg הוא 12. חשוב לציין שיש לי וריקוצלה. אשמח לתשובה.

אין ממש קשר לתוצאות בדיקות הדם, ובכל מקרה אנו מטפלים בא.נשים ולא בבדיקות. כלומר, יש לקשר הממצאים גם למדדים אחרים בהיסטוריה הרפואית והמינית שלך. אין קשר לוריקוצלה. כדאי שתיגש להתייעצות עם רופא בעל הסמכה בסקסלוגיה, כדי לעבור תשאול מעמיק יותר על מנת לקבל תובנות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים