שפיכה מוקדמת ותופעות לוואי של Super Vilitra

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/10/2016 | 17:18 | מאת: חילי

שלום. אני בן 43. כבר כמה שנים יש לי קשיים בזקפה ובעיה של שפיכה מוקדמת. לפני כן לא היית כל בעיה. השתמשתי בשנים אלו בויאגרה, סיאליס ולויטרה. זה עזר טוב לזקפה אבל בעית שפיכה מוקדמת נשארה. לא היו תופעות לוואי שליליות כלל. לאחרונה קניתי Super Vilitra יש בכל כדור 60 מ"ג לויטרה ו20 מ"ג דפוקסטין (אני מבין שזה סטנדרתי). אני בריא לגמרי ולא לוקח תרופות. לאחר לקיחת כדור של Super Vilitra הרגשתי כאב ראש, טישטוש, בחילה ובסוף הקאה. נחתי כשעה וחצי עד ששוב הרגשתי טוב. אולם, המין (לאחר 5 שעות מנטילת התרופה) היה טוב. האם אלי לא לקחת יותר תרופה זו? אולי הכדור גדול מידי עבורי ואלי לקחת רק רבע מהכדור (20 מ"ג סה"כ)? כאשר אני לוקח לויטרה, בדרך כלל עוזר לי רבע מהכדור (5 מ"ג מתוך כדור של 20 מ"ג). מודה מראש על העצה

לא מדובר בכדור ידוע אלא במרקחת שיצרו עבורך במיוחד - לא ברור מי, איך והאם באישור משרד הבריאות. מדובר במינונים גבוהים מאוד - כך מינון לויטרה מקסימלי הינו 20 מ"ג ואתה נוטל 60 מ"ג (פי 3!). ממש לא סטנדרטי כמו שאתה חושב... בכל מקרה - כדאי לקבל טיפול מגוף מוסמך - ואם אתה סובל גם מבעיה בזקפה וגם משפיכה מהירה, כדאי שתעבור אבחון מסודר במקום מוסמך ותקבל טיפול אמיתי, כולל התייחסות לכל המרכיבים ולא רק ע"י "תרופת פלא" שרלטנית. יש רשימת מרפאות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים