אוננות בשכיבה על הבטן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/02/2022 | 22:19 | מאת: אנונימי

כבר הרבה מאוד זמן שאני מאונן בשכיבה על הבטן וחיכוך הזין ביד שעל המזרן (לא במזרן עצמו) מה שמוביל לגמירה אפילו בלי שאיבר יעמוד מאז שהתחלתי את ההרגל הזה אני חא גומר בסקס וכמויות וזרע ועוצמת הגמירה ירדו מאוד מה אני יכול לעשות?

שלום לך כדאי שתאונן בדרכים שונות כדי לא להיות נעול על אוננות בשכיבה על הבטן. תאונן בשכיבה, בישיבה, והכי חשוב תהיה מרוכז בתחושות בפין ובגוף וגם הפנטזיה ואז עוצמת ההנאה שלך תהיה יותר גדולה. אם אתה דואג ולחוץ תוך כדי אוננות וסקס זה פוגע בהנאה. אתה יכול גם להתיעץ עם מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

02/03/2022 | 18:49 | מאת: מישהו

אמנם אני כלל לא מומחה, אבל גם אני אוננתי ככה בעבר, יכול להיות שאתה לא מגורה מספיק באוננות ולכן רק בצורה שאתה מתאר (שמפעילה הרבה לחץ על האיבר) אתה מצליח לגמור? אם נניח תנסה לאונן בצורה הנורמלית והרגילה, אתה תצליח לגמור באוננות? אישית אם אני בוחר לאונן ככה אז אני יכול לגמור מהדמיון בלבד, אבל לקבל זקפה מלאה מהדמיון בלבד אני לא יכול, כלומר אני מצליח לגמור בשיטה הזו למרות שאני אפילו לא מספיק מגורה בשביל זקפה. אז יכול להיות שאתה פשוט לא מגורה מספיק?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים