ציפרלקס עם ויטמין מאקה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/02/2022 | 14:13 | מאת: דודו

שלום, בן 26, נוטל ציפרלקס 10 מ"ג כבר 3 שנים, מרגיש שהוריד לי את החשק המיני, ואני רוצה להחיות אותו. מצאתי בטבע בריא את הויטמין מאקה 500 מ"ג https://www.tevabari.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%94-500-%D7%9E%D7%92-%D7%A7%D7%A0%D7%94-1-%D7%A7%D7%91%D7%9C-2-%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94 האם מותר לשלב? האם יש לך רעיון נוסף איך להחיות את החשק המיני מבלי לעבור לתרופה אחרת? תודה!

החייאת החשק המיני צריכה להיות דרך המרכיב הרגשי, ולא בכח ע"י תוספים או תרופות שונים. מאקה לא יזיק, אך לא סביר שישפר. המקור אצלך קרוב לוודאי בשל תופעת הלוואי של ציפרלקס וכן בגלל הסיבה בעטיה אתה נוטל ציפרלקס. סביר להניח שבקבוצת הגיל שלך המקור לירידת החשק אינו גופני וקל לבדוק זאת - ע"י בדיקת טסטוסטרון. גש להתייעצות עם רופא שמתמחה גם בסקסולוגיה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים