יחסי מין לא מצליח לחדור לחברה שלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/02/2022 | 02:11 | מאת: יוני

אני וחברה שלי מנסים לשכב כבר מספר פעמים, לשנינו זוהי הפעם הראשונה ושנינו בכיתה יב. הבעיה היא שהפין לא נכנס לחור עצמו, או האיבר מתקפל או מחליק למטה או שכואב לה. אני מצליח להחדיר אצבע ולפעמים 2. האיבר פשוט לא מצליח להיכנס לחור, מה לעשות?

שלום רב יש להניח שחברתך קצת לחוצה ואם כן היא מתכווצת בשריר פתח הנרתיק ונסגרת. וזו יכולה להיות סיבה לכאב. בטיפול מיני במרפאות בבתי חולים אנחנו מטפלים בבעיות האלה כל הזמן והן נפתרות. אתם יכולים לבדוק באתר איט״ם מרפאה שקרובה לאיזור מגוריכם, יש מחיר מוזל לצעירים. ואתם יכולים להתיעץ גם עם דלת פתוחה ללא עלות- 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים