וידליסטה ורמת טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/02/2022 | 16:28 | מאת: שי

אני בן 44 משתמש מידי פעם בויאגרה ובוידליסטה . רציתי לדעת האם שימוש בתרופות אלו מגביר את הורמון הטסטוסטרון והאם שימוש בהם יכול להזיק לזכרון עשיתי בדיקה ויצא לי 29 שהגבול הוא 23 . מה עליי לעשות? תודה

לא ברור מדוע אתה נוטל תרופות אלו בגילך הצעיר. השימוש אינו עשוי לפגוע בזכרון.

21/02/2022 | 21:45 | מאת: שי

אני משתמש בהם מאחר ומרגיש שלא מצליח להחזיק את הזקפה חזקה לאורך כל האקט שהוא ברוב המקרים נמשך הרבה זמן ולכן אני צריך את החיזוקים. האם הטסטוסטרון מתגבר עם השימוש בהם. והאם עדיף להשתמש בדבש איפומדים מטורקיה שהוא על בסיס טבעי

01/03/2022 | 00:26 | מאת: שי

דר' אשמח לתגובה לשאלתי בהמשך לתשובתך תודה

סביר להניח שהסיבה לבעיית הזקפה שלך היא חרדתית. חרדת ביצוע. על כן הטיפול צריך להיות מכוון לחרדה. לא לביצוע. הכדורים שאתה נוטל אמורים לשפר ביצוע, בתנאי שאין לחץ, חרדה או חשש שמא הם לא יסייעו. מילכוד. הם כלל אינם משפיעים על רמת טסטוסטרון, אשר סביר להניח שבקבוצת הגיל שלך תקין לגמרי. ודבש - מכל סוג - אינו מעלה רמת טסטוסטרון... אם הבעיה ממשיכה להציק לך גש להתייעצות עם רופא בעל הסמכה בתחום הסקסולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים