התחושה בנרתיק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/06/2004 | 05:02 | מאת: חני

אני בת 31, בעברי וולוודנה שנפסקה לאחר שהפסקתי לקחת גלולות - אותן לקחתי כ - 10 שנים. אני כבר שנה וחצי ללא גלולות ובחודש האחרון מתרחש דבר מאוד מוזר (עבורי) : התחושה המענגת בנרתיק בזמן החדירה נעלמה. בעבר, למרות הכאב, וגם לאחר שהוא נפסק (אחרי שהפסקתי את הגלולות ועברנו לקונדומים) התחושה בנרתיק הייתה מאוד עוצמתית, ועכשיו התחושה היא כאילו התרחבתי (ומעולם לא ילדתי). אני עם בן זוגי חמש שנים ואנו מאושרים . יש לי תור לרופא נשים מאוד בקרוב, אך אשמח לדעת מה לדעתך זה יכול להיות ואם יש משהו לעשות בנדון. תודה חני

13/06/2004 | 17:46 | מאת: ד"ר רן לין

זה באמת נושא של רופא נשים בראש וראשונה לבדוק את המצב בבדיקתו. רק לאחר שנשמע שהכל בסדר - נדבר

16/06/2004 | 21:51 | מאת: חני

הייתי היום אצל רופא נשים, אשר לא מצא כל בעיה,נתן לי בדיקות הורמונים לעשות והפנה אותי לסקסולוג. היות ותור לסקסולוג לוקח זמן (ואני אקבע אחד, כמובן) והיות וזה אתר בנושא הפרעות בתפקוד המיני רציתי לשמוע ממך האם זה דבר מוכר: איבוד התחושה המענגת בנרתיק. האם בתור אחת שסבלה מוגיניסמוס בתחילת הדרך, עד שלמדתי להרפות את שרירי רצפת האגן, האם עליי לשוב ולכווץ? כיווץ גורם לי לכאב ואינו מחזיר את תחושת העונג. אשמח לדעתך ולעצתך תודה חני

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים