שריפה עדינה בפין וירידה חדה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/02/2022 | 08:27 | מאת: דודו

אני מרגיש לאורך היום כאב עמום שמלווה בתחושת שריפה עדינה בפין, משם זה מרגיש שזה מטפס דרך הבטן לחזה ועד לפה וללסתות. מין אותה תחושה מוזרה שכזאת. זה מלווה בירידה חדה בדחף המיני, ודכאון שנובע מזה. הכאב ותחושת השריפה מוקצנים אחרי שאני גומר. אני לא רוצה לקחת תרופות ורוצה לדעת האם יש סיבות לתחושות האלה. הפסקתי עם פורנו לפני 5 חודשים. האם יכול להיות שאלה תסמיני גמילה?

18/02/2022 | 10:30 | מאת: דודו

פרופסור חרותי עוד עונה כאן בפורום או שלצערנו הוא עזב?

עדיין משיב אך לא אונליין. סליחה על העיכוב. כאב מכוון לקיומה של בעיה, אשר מצריכה אבחון. לא ניתן לעשות אבחון מעל גבי פורום. אתה מתאר בעיה מורכבת שמציקה לכך חודשים רבים. אתה רומז אולי לתקופה של התמכרות לפורנו בעברך וייתכן שיש קשר, אם כי איני יודע פרטי רקע בסיסיים כגון, גיל או מצב רפואי או תרופות אחרות. כדאי שתיגש לפגישת ייעוץ ואבחון עם רופא, אשר מתמחה בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים