חוסר אינטימיות רגשית שהביא לחוסר סקס.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/02/2022 | 13:38 | מאת: אנונימי

נשואים 14 שנה לבעלי יש קושי ביצירת אינטימיות רגשית ודבר זה מעיב מאד על הזוגיות שלנו ועל יחסי המין. הוא עובד שעות ארוכות וחוזר מאוחר בלילה מעוניין בסקס אך אני לא מרגישה נאהבת והחשק המיני לא מתעורר. דיברתי איתו על הצורך שלי אך לא נראה שינוי. מזה חצי שנה האחריות לסקס עברה אליי משום שהוא לא מוכן ליזום ולקבל דחייה. נכון להיום גם כשאני יוזמת הוא לא מגיע לזיקפה. האם ניתן להציל את המצב?

כן, כדאי שתפני עם בעלך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לטיפול מיני זוגי משולב. חשוב שיעזרו לכם בתקשורת הזוגית והמינית פתוחה, כך שכל אחד יבטא את הצרכים והרצונות הזוגיים והמיניים שלו, ותמצאו דרך להתקרב. בעיה בזקפה יכולה להיות בגלל חוסר ריכוז או כעס, או סיבה אחרת, הכי חשוב להתקרב זוגית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים