שיטת ה-'התחל הפסק'

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/02/2022 | 19:38 | מאת: אמית

בשיטת ההתחל הפסק כשאני מגיע לשיא הגירוי ושניה לפני מרגיש שאני עומד לגמור אני עוצר כך ככה פעמים במהלך אותו פרק זמן ובמהלך כל אותו יום לפעמים יום אחרי יום ולפעמים יש ימים של הפסקה,זה יכול לגרום לפגיעה מסויימת כלשהי באיבר המין? שריר השלפוחית? לשלפוחית עצמה? או שזה לכל היותג יכול לגרום לכאבי ביצים מה שאנשים נוהגים לכנות 'ביצים כחולות'? מקווה שניסחתי את עצמי בצורה מובנת תודה מראש על התשובה

הרעיון הוא לשחרר לאחר 2-3 עצירות, על מנת לזהות את נקודת האל חזור לפני שמגיעים אליה ועל מנת לשלוט על התזמון. לאחר תרגול שליטה ועצירה, יש לפלוט. אז אין קשר לביצים כחולות... בתרגול נכון לא אמורה להיות פגיעה כלשהי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים