השפעת קורונה על הזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/02/2022 | 23:22 | מאת: רוגר

בן 72. מקבל זריקות נבידו כל 3 חודשים כדאי שיהיה השפעה של הסאליס. לפני חודש הייתי חיובי לקורונה שעברתי מאוד בקלות. ולאחרונה מרגיש קושי לקבל זקפה מכל גירוי אפשרי. קיבלתי כתבה שמדברת על השפעות הקורונה על גודל הכלי והזקפה. האם באמת זה משפיע. ומה ניתן לעשות כדאי להתגבר על זה. תודה.

מהמידע שמצטבר ידוע על השפעה בשלב החריף. מבחינת פוסט קורונה זה פחות וודאי. ייתכן שזה קשור לגורמי סיכון אחרים שכעת באים לידי ביטוי. מציע שתיגש להתייעצות עם רופא המתמחה בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים