בעל שאינו מבין רגשות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/02/2022 | 15:36 | מאת: שרון

שלום, בת 50 נשואה 28 שנים בסך הכל באושר.תמיד הייתי אישה מינית ולמדתי לחיות עם זה שבעלי פחות מיני ,אציין שכבר עושים סקס הוא מפנק ומביא אותי לאורגזמות טובות.בעייתי העיקרית שאינו מבין רצון ותחושת אכזבה שלי למרות שאנו פתוחים ומדברים על הכל דוגמא..שוכבים במיטה מפטפטים ואני ממזמזת אותו והוא בזיקפה מלאה ,משום שהייתי במחזור התחלתי לאונן לו והוא הפסיק אותי בטענה שאין לו חשק להתרחץ שוב ,אמרתי שאפשר לקחת נייר ועדיין החליט שלא מתאים והסתובב לישון,אני ממש נפגעתי והרגשתי דחיה מצידו ואמרתי לו זאת,לצערי יום למחרת הוא קם כאילו דבר לא קרה ומדבר רגיל.אני משוכנעת שאינו מבין על מה המהומה למרות שהסברתי ,רוצה להבין איך גבר דוחה סיפוק מיני שאינו מצריך ממנו דבר? האם הפורנו שהוא צורך ממלא את מקומי בימים מסויימים? עוד אוסיף שמבחינתי סקס יום יום ומבחינתו פעמיים בשבוע וגם כאן הולכת לקראתו מה לעשות הלאה מרגישה פגועה תודה.

שלום שרון לא בטוח שבעלך לא מבין רגשות, אולי קשה לך לקבל את זה שאתם שונים, כמו בכל זוג, הרצונות שונים גם לתדירות וגם לפעילויות מיניות. עצם זה שהוא גבר לא אומר שאמור להיות לו חשק מיני יותר משלך . את מפרשת כדחיה כשהוא לא מעונין בריגוש ופורקן מיני כשאת רוצה. אולי את יכולה להסתכל על הסיטואציה כהתמודדות זוגית עם פערים ושוני, ולא בהכרח כדחיה. כדאי שתפנו יחד ליעוץ במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים