תרופת רפאסל וויאגרה ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/02/2022 | 11:58 | מאת: איתי

אני בן 46. אובחנתי ע םפרוקטיטיס והתחלתי לקחת רפאסל 2 כדורים ביום. האם מותר לקחת ויגרה בזמן שאני נוטל רפאסל? האם בקשר לויאגרה - אני סובל משפיכה מוקדמת תמיד עד כמה שאני יכול לזכור, האם ויאגרה תשאיר לי זיקפה גם אחרי שאני שופך ואוכל להמשיך ביחס המין למרות ש"גמרתי" ?

אין שום התווית נגד לנטילה של ויאגרה ורפאסל יחד. ויאגרה אינו טיפול לשפיכה מהירה. כאשר גבר גומר הזקפה יורדת. ויאגרה יכולה לקצר את הזמן עד לזקפה הבאה בגירוי הבא...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים