פורנו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/01/2022 | 20:00 | מאת: נואל

בן 22 צופה מגיל 14 לצערי בפורנו כשהייתי קטן יותר עד לערך גיל 17 זה היה בתדירות די גבוהה עם אוננות הבנתי שהפורנו 'דופק' את המוח ואת התפיסה ויכול ליצור בעיות בסקס בנישואין בנוסף לכך הבנתי שזה דופק את ה'חיווט' במוח ומקהה את הרגישות(אם זה נכון לקרוא לזה כך) לדופמין שמופרש במוח וכן לגרום גם לאימפוטנציה ושאלתי היא כזו: האם הפסקת הצפייה בפורנו יכולה ל'סדר/לתקן' את התופעות שנגרמות בעקבות כך? ואם כן לכמה זמן צריך להפסיק את הצפיה ומה עוד ניתן לעשות?

כן. לא צריך להפסיק. צריך להגיע למצב שבו אתה שולט על המינון וקובע אותו. תהנה.

31/01/2022 | 23:20 | מאת: נואל

תודה רבה רבה פרופסור על המענה המהיר והמרגיע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים