זרע לא משפיץ לאחר גמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/01/2022 | 12:39 | מאת: יוסי

שלום בשנה האחרונה כשאני גומר הזרע נשאר על הכיפה ולא משפריץ. בקיום יחסי מין הצד השני לא מרגיש שגמרתי. אני לא יודע למה זה קורה ולמי לפנות. תודה למומחים שיענו

האם היה שינוי רפואי כלשהו במצבך בשנתיים האחרונות? מאז החלה הבעיה? תרופות כלשהן? בן כמה אתה? כנראה תצטרך להגיע לבירור במסגרת המרפאה.

01/02/2022 | 23:05 | מאת: יוסי

בן 38 בלי תרופות, רק קנאביס. שינויים בשנתיים האחרונות- תגובות לאלרגיה כמו גירודים בעיניים, גירודים בפנים וגושים של שעווה באוזניים. יחד עם זאת סובל מדיכאון וחוסר חרמנות.ללאכדורים

02/02/2022 | 23:14 | מאת: יוסי

יש גם בעיות במתן שתן

כדאי שתפנה לבירור במסגרת קופת החולים. תתחיל עם רופא/ה משפחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים