שיקום עיצבוב שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/01/2022 | 11:33 | מאת: רון

היי נותחתי לפני שבוע וחצי, הסרת דיסק שלחץ על התעלה ועל שורשי זנב הסוס בעמוד שדרה מותני. כבר חודש וחצי לפני הניתוח, שמתי לב להרבה פחות תחושה של חוסר להשתין. רק עיקצוצים לפעמים בקצה הפין, אך אין הרגשה בשלפוחית. אין בעיה עם מתן שתן, לפעמים הוא מרגיש טיפה עמום ופחות מדגדג אך יש תחושה. ההקשר הוא גם מיני בעיצבוב הזה. האם עצבים שכאלה במידה ונפגעו, יכולים להשתקם? האם יש מה לעשות בנושא? גלים חשמליים לגירוי?

כל מקרה לגופו. עצבים היקפיים עשויים להתאושש. מציע לך לגשת למרפאת מומחים ייעודית בתחום הנוירו-אורולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים