בעיה קצת מורכבת - עייפות קשה שקשורה למין?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/09/2016 | 23:42 | מאת: בעילום שם

לא יודע איך להתחיל להסביר, מקווה שאצליח. אני גבר בן 26 שסובל מתקופות לא קצרות של עייפות, חוסר ריכוז, שינה לא מרעננת, דיכאון וחוסר מצב רוח - כל זה לסירוגין. לאחרונה סיימתי זוגיות של 3 שנים, מאוד פעילה מינית. במהלך ה3 שנים האלה הגעתי למסקנה שאחרי שפיכה הגוף שלי נכנס למצב המתואר למעלה במשך כמה ימים. עכשיו אם נניח כרגע אני מרוכז, עירני, חד, ישן טוב וכולי - אחרי שפיכה (אם זה סקס עם בת זוג או אוננות) כל זה נעלם לכמה ימים. הגוף יישאר במצב הזה גם לאחר השפיכות הבאות. מה שמוזר הוא, שפתאום אחרי שפיכה המצב יכול כולו להתהפך ולחזור להיות טוב! למה אני מתכוון? אם עכשיו אני נמצא במצב הלא טוב - הוא לא יעבור לי עד שלא אגיע שוב לשפיכה. לא מחייב שבפעם הבאה זה יעבור, דווקא זה יכול גם להחמיר את המצב. שורה תחתונה - איך שאני מצליח להגיע למצב המאוזן אני נמנע מסקס או אוננות עד שאינני יכול עוד להחזיק ואז כל זה חוזר על עצמו. לפעמים אני יכול להיות שבועיים במצב רע מאוד ואז פתאום אוננות והכל מסתדר. לאחרונה התחלתי לעסוק בספורט אירובי שלא הביא לשיפור במצב. אשמח לעזרה אני אובד עצות ואיכות החיים שלי נפגעת בצורה לא רגילה !

04/09/2016 | 23:49 | מאת: בעילום שם

בנוסף למה שציינתי, אינני חווה זקפות בוקר כבר המון זמן (כמה שנים) והחשק המיני ירוד מאוד.

יש תסמונת עליה כתבתי כאן POIS - השתמש במנוע החיפוש. אבל זה מתאים רק לחלק שאתה מתאר בו יש תשישות לאחר אורגזמה. זה לא מסביר מדוע כאשר אתה תשוש אורגזמה מאוששת אותך. כלומר, כנראה זה לא POIS. וכמו שאתה בעצמך אמרת כנראה זה מורכב. ועל כן מציע שתיגש לבירור מעמיק במרפאה לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים