חוסר הנאה בעת גמירה (לא מרגיש אורזמה)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/01/2022 | 06:41 | מאת: יוסי

שלום יש לי בעיה שמתסכלת אותי. אני רווק ואף פעם לא קיימתי יחסים. שמתי לב שאני מאונן בעת גמירה אני לא מרגיש שום הנאה פשוט הנוזל יוצא בלי תחושת הנאה וסיפוק וזה ממש מפחיד ומתסכל.

שלום יוסי בדרך כלל חוסר הנאה קשור עם מה מעסיק אותך בראש בזמן האורגזמה ובשפיכה, שהן שתי פעולות פיזיולוגיות שונות שקורות בדרך כלל באותו זמן. ההנאה היא מהתכווצויות האורגזמה. חשוב להיות ברוגע וריכוז בתחושות ולא במחשבות דאגה או ביקורת. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני באיזור מגורך דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים