האם קיים טיפול בחוסר אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/01/2022 | 21:30 | מאת: ברוך

לפני הרבה שנים נטלתי בטעות כדור של Clonex (תרופה ממשפחת נוגדת חרדה) ומאז-מאותו יום ממש נעלמה זיקפה והחמירה שפיכה. כעת אין שפיכה לגמרי אבל יש חשק מיני. האם ניתן לטיפול המצב הזה שבו יש חשק מיני אבל אין זיקפה ואין שפיכה?

שלום ברוך כן אפשר לטפל גם בבעיה בזקפה וגם בשפיכה. ראשית יש לעשות אבחנה מקיפה רפואית רגשית אישית וזוגית ( אם אתה בזוגיות ) כדי לאבחן מה הסיבות לכך ולפי זה יהיה הטיפול. בן כמה אתה? מה קורה באוננות? תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני באיזור מגוריך לפי אתר איט״ם. אם אתה בזוגיות תפנו יחד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים