היחלשות בזיקפה איך להמשיך מכאן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2022 | 07:50 | מאת: שרון

שלום, בעלי בן 52 נשואים 30 שנה באושר סקס טוב אך בשנה האחרונה הזיקפה שלו לא חזקה .עשה בדיקות דם הכל תקין ,שאלתי היא: האם זה שהוא צופה בפורנו משפיע על חוזק הזיקפה בזמן סקס? אציין שאני אישה מאוד מינית שזקוקה למין חזק וטוב וכרגע איני מרגישה את האיבר בצורה שהייתי רוצה .הוא אינו מעוניין כרגע בויאגרה ,אשמח לדעתך תודה

שלום לך האם הזקפה חזקה מדי פעם? בזמן התעלסות? בזמן אוננות? האם הוא רגוע ומרוכז בזמן סקס? אולי הוא עסוק בכך שלא עונה על הציפיות שלך. תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון ויעוץ

14/01/2022 | 14:50 | מאת: שרון

באוננות וכאשר אני עושה לו מין אוראלי האיבר חזק ,גם כאשר הוא מגורה מפורנו חזק ,רק כאשר אנחנו יחד הוא לא בשיא ,טוען שנמשך אליי ואוהב (ניראת טוב) תודה.

זה מצביע על כך שמקור בעיית הזקפה חרדתי ולא גופני. אם טוען שהוא נמשך אלייך ואוהב אותך - תקשיבי ותאמיני לו ולא לאיבר המין שלו. דווקא כשיש קרבה ואהבה החרדה גדלה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים