גמירה מהירה מאוד בלי זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/01/2022 | 20:51 | מאת: ללה

מזה הרבה זמן לא עשיתי סקס, לאחר שבעבר הייתי מקיים באופן קבוע מביא ביד כבר הרבה זמן כמעט באופן יום יומי הגמירה דלי הפכה למהירה מאוד עד כדי מצב שגם שהפין במצב רפוי לגמרי יכול להגיע לגמירה

שלום לך קורה שיש שפיכה בלי זקפה. האם אתה רגוע ומרוכז בזמן הסקס? האם יש אוירה נעימה וחמה בינך לבין בת הזוג שלך? האם בעבר גמרת מהר? האם באוננות אתה יכול להחליט על עיתוי הגמירה? כדאי שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט”ם, אנחנו מטפלים בכל הבעיות האלה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים