משאבת ואקום לשימור הזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/01/2022 | 17:49 | מאת: מאיר

האם שימוש במשאבי ואקום מומלץ כאשר הזיקפה אינה מחזיקה מעמד. כלומר מתחילה זיקפה אך לאחר כמה רגעים נופלת, גם כדורים אינם מועילים לחלוטין והזיקפה לא מחזיקה מספיק זמן. קראתי שנזקי הגומיה משמעותיים וגורמים לעקמת וכן עלןלה לגרום לשטפי דם... האם הסיכון קיים באופן גבוה יחסית אן שמדובר בתופעת לוואי עם אחוז קטן של סיכון , תודה.

אתה מתאר בעיה ממקור רגשי כנראה ועל כן רצוי טיפול ממוקד במקור הבעיה. חרדה או סיבה אחרת. אם אתה מגיע לזקפה מצויינת, אשר נופלת - המשאיבה מיותר. הגומיה מספיקה - אך יש להשתמש לפי ההנחיות. עד חצי שעה ואז לתת לאיבר "לנשום"...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים