טיפול בבעיות בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/01/2022 | 02:08 | מאת: משה

שלום, קראתי באתרי האינטרנט על מכשיר חדשני ורטיקה, האם המכשיר ורטיקה אכן מומלץ ומוכח מדעית לשם שיפור הזיקפה? גיל 47 ומטופל כרגע על ידי כדורי סלנדאפיל.. תודה רבה

יכול לשפר במקרים של הפרעה קלה הנובעת ממקור גופני מוכח.

18/09/2022 | 11:02 | מאת: משה

שלום ציינת שהורטיקה יכול לעזוק במקרים של הפרעה קלה הנובעת ממקור גופני מוכח. תוכל להסביר קצת: איך אני בודק שבעיית הזקפה שלי זה אכן ממקור גופני שאני יכול להעזר במכשיר הזה. או שההפרעה שלי היא חמורה או לא חמורה . יש לי זקפת בוקר. בן 38 נוטל תרים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים