תופעות לוואי של פרמיקסון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/01/2022 | 15:43 | מאת: ארי

שלום בשנות הארבעים, יש תכיפות במתן שתן. בבדיקה ידנית אצל אורולוג הוא התרשם שהערמונית מעט מוגדלת, המליץ לי לקחת תרופה טבעית, פרמיקסון 160 מ"ג פעמיים ביום. למעשה אני לא מרגיש שינוי משמעותי, האם יש טעם להמשיך? זה יעזור לפחות שהערמונית לא תגדל יותר או שאין לזה קשר? כ"כ יש לי רושם שיש ירידה בחשק ובתפקוד המיני, האם זה יכול להיות קשור לנטילת פרמיקסון או שזו לא הסיבה? יש אנשים שפרמיקסון גורם להם לירידה בחשק ובתפקוד? תודה

פרמיקסון היא תרופה טבעית המבוססת על צמח הדקל הננסי. היא מיועדת לטיפול בהגדלה שפירה קלה השל הערמונית. מנגנון הפעולה של תרופה זו לא ברור לחלוטין. אי די ראיות מדעיות שהתרופה משפרת. למיטב ידיעתי התרופה אינה פוגעת בחשק המיני. ייתכן שהוא נפגע אצלך באופן עקיף בשל התסמינים המציקים. תפנה לרופא האורולוג המטפל לגבי המשך טיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים