קרה לי משהו מוזר אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/12/2021 | 13:25 | מאת: ב

אני בכיתה ז קרה שגמרתי פתאום בזמן מבחן אני בלחץ מזה מאוד שלא אקרה לי שוב. אשמח מאוד אם תסביר לי למה זה קרה אני בלחץ שלא אקרה שוב

מה היתה ההרגשה שלך כשזה קרה? מדוע אתה בלחץ? כדאי שתתייעץ באתר הדלת הפתוחה - ייעוץ למתבגרים ובני נוער.

29/12/2021 | 14:25 | מאת: ב

נלחצתי מהמבחן שאני לא אצליח. האם זה קשור לזה שאני לא מאונן בכלל חברים שלי כן ואני לא או זה קשור למשהו אחר. ואם יש דרך לגרום לזה לא לקרות יותר ? ממש חשוב לי אם תוכל להסביר לי למה זה קרה והאם יש אפשרות למנוע את זה שלא יחזור

כנראה קשור לכך שאינך מאונן. לגוף צרכים משלו וזו היתה דרכו לאותת לך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים