וידה נייט און - זה מועיל?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/07/2016 | 16:51 | מאת: יוסי

אשמח לקבל חוות דעת על התכשיר הנ"ל. הם טוענים שהוא 'מטפל בשורש הבעיה' ומחזק את האון לאורך זמן. אני סובל מזיקפה חלשה יחסית ובעיקר מקושי להגיע לאורגזמה של ממש, ויאגרה קצת עזר אבל יצר תופעות לוואי בעייתיות ולכן חשבתי להיעזר בתכשיר הנ"ל או במשהו משאר התכשירים המוצעים אבל אין לי מושג מה יש בהם...

כתבתי רבות על השרלטנות בתחום ה"תרופות" לשיפור הזקפה. השם שנתת אינו מוכר ולא ברור מה מכיל ואין לו ולשיפור הזקפה כל קשר. רק תרופות שנבדקו מחקרית נמצאו כמשפרות זקפה - ויאגרה, לויטרה, סיאליס. השאר מרמים ועובדים על העיקרון שפראיירים לא מתים, אלא רק מתחלפים וממילא מי שקנא "תוסף" כזה לא יתלונן כשיגלה שזה לא עובד...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים