חוסר תחושה בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/12/2021 | 18:54 | מאת: יואל

בן 23 מאז ומתמיד רוב הפעמים שאוננתי היו ללא חומר סיכה האם חוסר התחושה שיד לי כעת בפין נובע מכך? והאם הימנעות במשך זמן מסויים אמורה לתת אולי לעור להתחדש או להתרכך וכך התחושה תחזור? לא חושב שזה מהגב

11/12/2021 | 20:49 | מאת: יואל

אחדד שחוסר התחושה בעיקר באזור העטרה וטיפה למטה. אני מאוד מפחד שלא גרמתי לנזק עצבי ככה

ההשערה שלך נכונה. הפין התרגל לרמת גירוי מאוד חזקה. אין חשש לנזק קבוע, שכן אלו עצבים שמתחדשים. עבור לצורת אוננות מדמת חדירה עם חומר סיכה והתרכז בהנאה שבפעולה.

16/12/2021 | 23:54 | מאת: יואל

תודה רבה פרופסור על המענה המרגיע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים