שאלה על בריחת זרעעעע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/12/2021 | 21:34 | מאת: אנונימי

היי היום אני בן 18 שהייתי בכיתה ז נבחנתי לכיתה מיוחדת של מצויינים ואם אני זוכר נכון באחד המבחנים פתאום ניראלי מרוב לחץ גמרתי ומאז ניראלי עד כיתה ט כל כמה מבחנים היה קורה לי את זה (בתקופה הזאת לא הייתי מאונן כי פחדתי מזה וגם לא היה לי קרי לילה אולי פעמים ובכיתה ט הפסקתי לפחד מזה והתחלתי לאונן) ועד עכשיו אני עדין חושב על זה ואם זה יכול לקרות לי שוב ככה פתאום

חלפו שנים מאז זה קרה לך וגם נתת את הסיבות מדוע זה קרה לך. מה שקרה זו תופעה טבעית ושכיחה של גיל ההתבגרות שאתה מסיים כיום. בהנאה בהמשך הדרך.

02/12/2021 | 18:30 | מאת: אנונימי

תודה רבה מודה לך ממש זה ממש העיק עלי הרבה שנים ובזכותך אני יודע שזה טבעי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים