הפחתת חשק מיני אצל גבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/11/2021 | 21:01 | מאת: חיים

אני גבר (דתי) בגיל 35 ונשוי לאשתי כ12 שנים. יחסי האישות בינינו לצערי הרב קורים כפעם בחודש וגם זה בדרך כלל אחרי חיזורים מצידי. (אם זה היה תלוי באשתי להערכתי פעם בחודשיים וחצי) גם בלילות המקוה המקודשים האחרונים היא פשוט באה יושבים קצת ואז הולכת לישון. הדבר המעניין הוא שכשזה קורה שנינו מאוד נהנים ומתענגים מעל ומעבר. אבל כמו שאמרתי זה קןרה כפעם בחודש ובצורה אקראית באמצע הלילה כשאני מצליח בחיזור וביוזמה. (ברוב המקרים אני לא מצליח).לצערי אני לא מצליח לתקשר איתה ולהבין מה היא רוצה ומתי. בשאלה זו לא אכנס לשאלה איך לגרום לה ליזום /לרצות יותר על אף שזו שאלה מאוד חשובה. אני רוצה יותר לשאול על מצבי הגופני והנפשי. מה שקורה שאני רוצה תמיד ובלילות רבים מוצא את עצמי במצב של חשק מיני שעות ארוכות ובחלקו גם עם זיקפה. דבר זה גורם לי לכמה בעיות: א. תסכול מתמשך. ב. גירוי ארוך וזקפה ארוכה ללא פורקן. ג. מחסור חמור בשעות שינה (זה יכול להיות מ9.30 עד 4 לפנות בוקר) מאחר שכל עוד אני מגורה אני לא מצליח להרדם ולא משנה כמה אני עיף. ד. במקרים מסויימים כאבים באשכים או בבטן בשעות שאחרי. ולשאלות: א. האם יש בעיות פיזיות שעלולות להגרם מהמצב הזה? ב. אם כן, ממה להזהר ומה אפשר לקחת/לעשות? ג. בנושא השינה חשבתי לקחת כדורי שינה. האם זה בסדר? או שזה עלול להזיק. ד. מה אפשר לעשות כדי לגרום להורדת החשק המיני? האם יש תרופה? או דברים אחרים.. ה. האם המצב שלי - האישי הוא טבעי או שזה נחשב שיש לי בעיות כמו חשק מיני מוגבר וכד'?

לפי כמות השאלות ניתן להבין את מצוקתך הרבה. אנסה לענות לפי הסדר: א. לא ב. למרות האיסור ההלכתי - תפרוק. אך אני לא רב :) ג. התייעץ עם רופא/ת משפחה. זה כדורי מרשם והם עלולים למכר. ד. החשק שלך בריא. לא מטפלים במשהו בריא, אלא רק במשהו חולה. יש סיטואציה זוגית שמחייבת התערבות זוגית. ה. אין לך בעיה של חשק מוגבר. יש פערי חשק ביניכם וניתן לגשר עליהם במסגרת טיפול זוגי-מיני. פנה לפגישת התייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית ובסקסולוגיה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים