קושי בשפיכה בחדירה עם מישהי מסוימת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/06/2016 | 11:08 | מאת: רונן

שלום, קיימת לי בעיה ואיני מצליח לגמור בחדירה באשר אני נמצא עם מישהי מסוימת. אין קושי בזיקפה וכן אני מצליח לגמור בחדירה עם נשים אחרות. אני תמיד משתמש בקונדום. לא ידועות לי על בעיות נוספות. התחושה שלי כי הפות שלה אותה אישה עימה אינני מצליח לגמור הוא רחב יותר לעומת אחרות. כיצד ניתן לגרות יותר את הפין בזמן החדירה והאקט ? אשמח להמלצות ולהצעות . בברכה

שלום רונן יש אפשרות שבת הזוג שלך תכווץ את שרירי הנרתיק שלה כדי שתחושו את החדירה יותר. יש גם אפשרות שהסיבה שאתה נהנה פחות בחדירה עם בת זוג זו היא מנטלית רגשית- יכול להיות שהיא חשובה לך במיוחד ושאתה במתח או בלחץ מסיבה זו או מסיבה אחרת ואז אתה לא מרוכז בחוויה. אם את רוצה להתיעץ מעבר לפורום תפנה למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים