מחלות מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/11/2021 | 10:27 | מאת: רונן

רציתי לדעת אם מחלות מין יכולות לעבור ממשטחים כדוגמת פלאפון וכו.. הסבר: אם לדוגמא נגעתי בפלאפון של מישהו/מישהי ואינני יודע אם היא חולה או לא ולאחר מכן אוננתי או שהלכתי לתת שתן ונגעתי באיבר או קרוב לפתח היציאה של השתן מהפין האם יכולה להיות הידבקות או שמחלות המין מועברות רק במגע ישיר דהיינו מין אוראלי/ וגינאלי/ אנאלי

מחלות מין כשמן כן הן עוברות במגע מיני - רקמה רירית עם רקמה רירית. זה יכול להיות מגע דרך פה, נרתיק, פין, פי טבעת. לא סבירה הדבקה כמו שאתה מתאר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים