דליפה ורידית וטיפול בה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/11/2021 | 22:27 | מאת: ישראל

הי, כל הכבוד על המענה והיחס לכולם , יש לי עמה שאלות, ראיתי שבנוגע לדלף ורידי יש כרגע ניסוי הקרוי "אינפיניטי" האם ידוע לכם לגבי זה? והאם אפשר להיות אופטימיים לגבי הצלחת הניסוי הזה..לצערי לי גם קיימת תופעה זו בגיל 46... האם קיים טיפול רפואי כיום שמטפל בבעיה? כגון השתלת וריד או קשירת הוריד הדולף... תודה רבה

במצב תקין הוריד העמוק בפין נסגר בעת זקפה ולא מאפשר לדם המגיע אל הפין לצאת - דהיינו, נוצרת זקפה שנשמרת. בדלף ורידי - הוריד לא נסגר לגמרי ודם דולף דרכו אל מחוץ לפין וכך הזקפה נחלשת או נעלמת. מערכת N-finity תוכננה על מנת להישתל על הוריד הנ"ל ולאפשר זרימת דם תקינה, תוך הפחתת כמות הדם שיכולה לצאת דרך הוריד בעת עוררות מינית. מדובר עדיין בשלבי ניסוי ולא במוצר סופי. ייתכן ועדיין מגייסים מטופלים מתאימים על מנת לבדוק את יעילות האביזר. תוכל לברר באתר הניסויים של משרד הבריאות לקבלת מידע נוסף. המידע שמצאתי נכון ל7/2019 - דוא"ל צוות המחקר: [email protected] הטיפולים בשימוש כיום הם הכדורים ממשפחת הויאגרה וכן טבעת חוסמת לבסיס הפין, שחוסמת את דליפת הדם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים