חוסר חשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/06/2016 | 12:23 | מאת: אני

אני ובעלי ביחד 5 שנים ויש לנו ילד בן 3 חודשים. בעלי מעולם לא היה חיית מין והוא עובד קשה והרבה שעות כך שלא תמיד יש כוח לקיים יחסי מין אבל בשנה האחרונה זה הפך להיות ממש בלתי נסבל! לפני ההריון היינו מקיימים יחסים בממוצע פעם בשבועיים ומאז ההריון קיימנו יחסים אולי 4-5 פעמים לאורך ה-9 חודשים. מאז שילדתי לא קיימנו יחסים אפילו פעם אחת!!!! אנחנו מאוד אוהבים ומסתדרים נהדר ויש לנו ילד מקסים אבל חוסר החשק הזה שלו מאוד מתסכל אותי! הוא טוען שנמשך אליי ורוצה לקיים איתי יחסים אבל בפועל זה פשוט נדחק למקום האחרון בסדר העדיפויות... אחרי עבודה, סידורים, קניות וכו. הכל הרבה יותר חשוב מחיי המין שלנו היו לנו הרבה ריבים בנושא בעבר אבל עכשיו אני כבר לא אומרת כלום כן התייאשתי... האם זו תופעה מוכרת? ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?

שלום רב התופעה שאת מתארת מוכרת, יחד עם זה חשוב להבין מה הרקע לחוסר החשק והדחקת יחסי המין למקום נמוך בסדר העדיפויות.מצב זה בהחלט יכול לפגוע בזוגיות שלכם, וחשוב שבעלך לא יתחמק מלהתמודד עם הנושא. כדאי שתפנו לטיפול מיני זוגי דרך אתר איט"ם, למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית. אנחנו מטפלים בבעיות מסוג זה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים