זווית בפין לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/11/2021 | 19:31 | מאת: אור

האם יתכן שיש שבר בפין לאחר החלקת פין מנרתיק ללא קול נפץ ללא כאבים רק קיבל זווית שמאלה בלבד יש לי חרדת ביצוע כרגע לכן קשה עם הזיקפה אך בסוף עומד. יכול להיות שזה פגע בזיקפה ואם כן מה הטיפול ? אין שטף דם אין כאבים לפעמים אחרי הפיפי כואב לי קצת ועובר מייד. יתכן שבר ללא תסמינים ? כמו שציינתי ?

שבר בפין זו תופעה דרמטית מלווה בכאב עז, נפיחות, אודם מקומי ועוד. לא מה שאתה מתאר. אין לך שבר. לגבי חרדת הביצוע גש לייעוץ ואולי גם טיפול אצל מומחה בבריאות מינית עם הסמכה בסקסולוגיה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים