איך אפשר לדעת אם השתנה גודל ועובי האיבר בעת זיקפה ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/11/2021 | 15:25 | מאת: ללא שם

בהשוואה לזיקפה שהייתה לי בגיל 15 ולפני 5 שנים ? אם אין לי תמונות וסרטונים מהשנים האלה ? אני בן 34

שלום רב למה אתה רוצה להשוות את הגודל והעובי של הפין לתקופות שונות בחייך? מה בעצם מטריד אותך? הטם יש לך קושי בהגעה לזקפה? קושי עם גודל הפין? עם כל גודל ועובי אפשר להנות ולגרום הנאה, ואם יש לך ירידה בזקפה אנחנו מטפלים בזה כל הזמן, תפנה למרפאה מוסמכת דרך אתר איט״ ם

16/11/2021 | 08:31 | מאת: מוטי33

אני = ללא שם כן, ניחשת נכון, יש לי לפעמים קושי בהגעה לזיקפה אבל גודל האיבר בעת מצב רפוי ממש לא מעניין אותי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים