קרי לילה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/05/2016 | 15:16 | מאת: שלומי 24

שלום דוקטור, יש לי בעיה רצינית עם קרי לילה, או שלפחות ככה אני מגדיר אותה. אני מקיים יחסי מין באופן קבוע של 4-5 פעמים בשבוע, אבל כאשר יש לי יום שאני לא מקבל אורגזמה אז באותו הלילה אני ניתקל בחלום רטוב... אני יודע שזה תקין והכל טוב(או לפחות מקווה) אבל זה מטריד בצורה קיצונית, זה מעיר אותי מהשינה ולרוב אני קם להחליף תחתונים וכמובן לנקות. איך אני יכול להיפטר מזה? או לפחות למזער את התופעה? חוץ מלקבל אורגזמה כל יום, תודה רבה!

אתה לא יכול להפטר מזה, כי כפי שאתה ציינת בעצמך זה טבעי ובריא וכל זה... עם הגיל זה יפחת ו"יטריד פחות". כפתרון לטרדת ה-"לקום ולהחליף תחתונים" מציע שתנסה לישון עם תחבושת סופגת או נייר טואלט שיספגו את הפליטה (תחבושת אינטימית של נשים תעשה העבודה באופן מעולה!).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים