שילוב של כדורי זיקפה כימיים וכדורי זיקפה טבעיים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/11/2021 | 00:45 | מאת: מישהו

אני בן 33, האם אני יכול לקחת סיאליס, לויטרה , ויאגרה או כל תרופה כימית אחרת לזיקפה יחד עם כדור ויאגרה טבעית אחד או יותר ? אם אקח, מה תהייה הסכנה ? ואם כן מותר לקחת בנוסף לכדורים הכימיים כדורים טבעיים אז כמה כדורים כימיים וכמה כדורים טבעיים אפשר לקחת ביחד ?

אין כזה דבר כדור ויאגרה טבעי. זו המצאה של שרלטנים. ויאגרה, סיאליס ולויטרה הן תרופות מרשם, דהיינו יש לקבל אותן דרך רופא, שגם יסביר לך על הסיכונים של הדברים האחרים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים