עקמת פין האם יכולה להיות החמרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/10/2021 | 15:01 | מאת: יובל

אובחנה עקמת פין אצל אורולוג מומחה של 15 מעלות אציין שהפין תמיד היה עם עקמת אך רק לאחרונה אובחנתי. בן 23 אני בחשש תמידי שמא העקמת תחמיר(תנועה לא נכונה בזמן אוננות וכדומה) רציתי לדעת האם יש בסיס לחשש שלי או שמא בגיל כזה או באופן כללי עקמת שיש אינה יכולה להחמיר ממה שהיא

בקבוצת הגיל שלך לא צפויה החמרה. זו זווית תקינה בגדר המקובל. כמעט אין פין ישר לחלוטין. יש עקמת מסוג אחר בקבוצת הגיל של 50 פלוס - הקרוייה פירונה ונובעת מהסתיידות ברקמה תת עורית. היא גם עשוייה להתקדם. זה לא המצב שלך ואין בסיס לחשש שלך. תהנה מהמיניות שלך ומהפין שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים