עצירת השפיכה בזמן כיווץ שרירי pc

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/10/2021 | 08:19 | מאת: מוטי

בלילה הרגשתי שייצא לי קרי ומשום כך כיווצתי את שרירי pc אציין שהייתי עושה זאת בעבר לא היה זכור לי תדירות אך מה שבטוח שממש לא הרבה בכל אופן קראתי שהדבר הזה יכול לגרום לפגיעה בצינור מוביך הזרע(משו כזה) ואני ממש בלחץ שלא נגרם איזשהו נזק. יש דרך לברר שהכל תקין או שאין?

תאונן ותראה שהכל כשורה - הנאה, שפיכה, תחושה. נזק יכול להיגרם אם לחץ נגרם זמן רב מדי ובתדירות רבה. לא נראה שזה המצב שאתה מתאר. פשוט שחרר ותהנה!!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים