קושי בגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/06/2004 | 13:56 | מאת: שמואל

אני בן 49 לוקח תרופות נגד יתר לחץ דם, יש לי בעיות בזיקפה, לוקח מפעם לפעם ויאגרה כשליש כדור של 50 מ"ג, השפעת הכדור טובה הוא גורם לזיקפה חזקה אבל אפילו כשיש לי זיקפה טובה לוקח לי המון זמן לגמור ולפעמים אני בכלל לא מצליח מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד אם בכלל ניתן לטפל בבעיה

10/06/2004 | 06:34 | מאת: ד"ר רן לין

זוהי אחת מתופעות הלואי של הויאגרה - שלוקח יותר זמן לגמור וכן שכמות הזרע יותר מועטה.

02/01/2006 | 18:00 | מאת: בן

חברה שלי עושה לי ביד אבל אני לא מצליח לגמור מה אני אמור לעשות בנדון זה? מה הבעייה שגורמת לכך? בבקשה ממך תעני לי בהקדם כי זה חשוב לי מאוד תודה רבה בן אם זה בסדר שלח לי תשובה לאיימיל שיהיה לך המשך יום נעים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים