זיקפה חלשה - מה המשמעות ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/10/2021 | 17:43 | מאת: צפון33

אני בן 34. מאז ששינו לי את המינון של התרופות הפסיכיאטריות בכל המפגשים המיניים שלי הייתה זיקפה אבל היא יותר חלשה מזו שהייתה לי לפני השינוי במינון. האיבר במצב זיקפה ובמצב רפוי אינו כואב ולא נראה לי שיש לי את מחלת הפיירוני ( למרות שלא בדקתי את זה ), ואני בטוח ב- 90 אחוז שיש שינוי בעוצמת הזיקפה, באורך ובעובי האיבר כאשר הוא בזיקפה. מה לעשות ? האם זה קשור לכך שכל הפעמים שעשיתי סקס מאז השינוי היו עם קונדום בלבד וכאשר לא אהייה עם קונדום אז הזיקפה גם תהייה יותר חזקה וגם יותר ממשוכת ? האם יש לי פיירוני ?

21/10/2021 | 18:03 | מאת: צפון33

זיקפה יותר ממושכת *

סביר שזה קשור לתרופות שאתה לוקח או לסיבה בעטייה הנך נוטל אותן. אתה צעיר בלי גורמי סיכון כלשהם לפגיעה בזקפה. מחלת פירונה אינה קשורה למה שאתה מתאר, זו הסתיידות בפין שגורמת לעקמת באוכלוסייה מבוגרת יותר. לא ברור מה קורה באוננות, האם אתה בקשר וכיצד הוא ועוד שאלות רבות. אם הבעיה ממשיכה להטריד אותך כדאי שתפנה לרופא מומחה בבריאות מינית.

22/10/2021 | 19:18 | מאת: צפון33

באוננות יש זיקפה יותר חזקה וממושכת, עד עכשיו בחיים שלי הייתי רק עם נערות ליווי. מה אתה אומר על זה עכשיו ? מה עוד אתה צריך לדעת כדי להבין יותר אותי ?

22/10/2021 | 19:21 | מאת: צפון33

כמו כן יש לי לפעמים זיקפה בלתי רצונית כתוצאה ממחשבות מיניות או כאשר אני בבגד ים בלי חולצה ורואה אחרות בלי חולצה ולפעמים שכבתי עם יצאניות שבכלל לא נמשכתי אליהן כמו כאלה עם עודף משקל וכדומה , אתה צריך עוד מידע ? ולא ענית לי, אם לא יהייה קונדום אז האם הסיכוי שהזיקפה תהייה חזקה יותר וממושכת יותר יותר גבוה ?

המידע שנתת חשוב ומכוון אף יותר לכיוון של חרדת ביצוע. ללא קונדום יש סיכוי לזקפה חזקה יותר, אך לא ניתן לנתק זאת משלל המידע שסיפקת. חוזר על עצתי לפנות לייעוץ מעמיק יותר - תוכל להתחיל ע"י קביעת התייעצות עם מומחה בתחום בריאות מינית וסקסולוגיה. הפורום הוא להכוונה ראשונית בלבד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים