זיקפה לילית בעת תנומה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2021 | 14:07 | מאת: יוסי

סובל קרוב ל-20 שנה מזיקפה לילית כואבת וקשה בזמן שינה מתרחשת כל לילה וגם בעת תנומה קלה בספה. הדבר גורם להוצאת זרע אפילו בעת מתן שתן יוצא נוזל. הוא צריך לקום וללכת כמה דקות בשביל שהאיבר יפול. הלכתי להמון רופאים, נוטל כדורים ושום דבר לא עוזר, לאחרונה התחלתי בטיפול רצפת אגן לגברים עזר חלקית מה עוד ניתן לעשות

האם הזקפה כואבת רק בשינה? מה קורה בעת אוננות? יחסי מין? אין קשר למה שתיארת לגבי הוצאת זרע. הרבה פרטים לגביך אינם ידועים , כגון, גילך, מצבך המשפחתי, רקע רפואי ועוד. פנה לרופא מומחה בבריאות מינית.

23/01/2023 | 12:43 | מאת: יוסי

בן 38, רווק, אוונות האיבר עומד רגיל, קיום יחסים תקינים. הזיקפה כואבת ברגע שהאיבר עומד ופשוט פולט זרע גם בלי שאעשה שום דבר, אני לא מצליח לישון רגיל, ומפריע לי לנהל אורח חיים נורמלי. גם ביום יום כשאני יושב פתאום האיבר נעמד ופולט זה, כאשר אני עצבני אז זה יותר גרוע הוא פשוט פולט

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים