חוסר ליבידו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/04/2016 | 09:03 | מאת: avi0610

שלום.. אני נשוי לאישתי 20 שנה אנו בני 41 אישתי תמיד הייתה פחות במיטה ואני ניסיתי להוביל כיום אנו עושים זאת כ3 פעמים בשבוע ואני די מכריח את עצמי ברוב הזמן מזה שנתיים היו לי בעיות שונות בערמונית הלכתי למספר אורלוגים שאמרו שהכל תקין בשנה האחרונה היו לי בעיות זקפה ובהמלצתו של האורלוג אני לוקח סיאליס 5 מג כל בוקר אך עדיין החשק הוא די למטה חשוב לציין שאני תמיד יוזם ומנשק את אישתי ויחסי המין הם די בימים קבועים ואין תשוקה חשבתי שאולי אישתי הבעיה אך אני לא חרמן כל היום זה ממש קשה לי נפשית חסר לי הריגוש והתשוקה שהיו לי לפני מספר שנים עוד נתון לאחרונה אישתי ירדה כ 35 קילו ואני מאמין שאני נמשך אליה ואוהב אותה .. מה לעשות להחזיר את התשוקה והליבידו.. תודה

אתה צעיר מדי בשביל כל מה שאתה מתאר... כדאי שתעבור בירור במרפאה בה ניתן לתת מענה גופני, רגשי ו/או זוגי בהתאם לממצאי הבירור. יש רשימת מרפאות לשיקום מיני באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני. ייתכן ומדובר בשילוב של גורמים. הבעיה בערמונית אינה סיבה לירידת חשק. 3 פעומים בשבוע זה לא חשק ירוד, אבל זה שאתה מרגיש שאתה מכריח את עצמך ושאין תשוקה מכוון למקור שונה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים