שפיכה מהירה מדי בזמן חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/10/2021 | 22:51 | מאת: שפיכה מהירה

אני בן 39 , נשוי 12 שנה , תמיד השתמשתי במשחות אלחוש עקב גמירה מהירה , לעיתים 20 שניות מזמן חדירה. שמעתי כל שיטה שלמצוא את נקודת האל חזור תוך כדי אוננות , קצת בעייתי לי מבחינת דת , או על כיווץ האגן . יש דרך טובה יותר ? ראיתי בשאר השאלות בפורום שאתם ממליצים על טיפול דרך אתר איט"ם , רציתי לדעת כמה עולה טיפול שכזה ? בכמה מפגשים מדובר ? והאם ישנו סבסוד דרך קופות החולים השונות

אנחנו לא ממליצים על טיפול דרך איט"ם, אלא על ידי מטפלים בעלי רקע מקצועי נאות. איט"ם מוודא שיש רקע מקצועי נאות. לכל מטפל/ת תעריף משלו . כדאי לברר עם המטפל/ת שתבחר מה העלות . קופות מסבסדות בחלק מהמקרים - כל קופה לגופה. כמות המפגשים משתנה לפי חומרת הבעיה. בביטוחים המשלימים של קופות החולים מאפשרים לך ברובם לגשת לפגישת התייעצות בהשתתפות עצמית נמוכה. תוכל להתחיל התהליך בפגישת התייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית :)

23/10/2021 | 19:43 | מאת: שפיכה מהירה

האם צריך הפניה מרופא המשפחה ? או שאפשר לגשת ישירות לתיאום התייעצות מול מרפאת בריאות מינית ?

אם זה ייעוץ שניתן במסגרת הביטוח המשלים של קופת חולים אינך צריך שום הפניה או אישור מראש (כגון, בכללית, לאומית ומאוחדת). בחלק מהמקרים זה כרוך בהשתתפות עצמית. כל קופה וההסדר שלה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים