השתמשתי בתרסיס סטאד 100

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/10/2021 | 10:59 | מאת: אלעד

סטאד 100 זה תרסיס שמוריד את סף הרגישות באיבר מין, בטיפשותי קניתי את התרסיס דרך הרשת בעליקספרס במקום בית מרקחת. אחרי שמחרתי את התרסיס ״בכיפה״. האיבר מין שלי נרדם לחלוטין ולא הצלחתי לתפקד מינית בכלל. לצערי יום למחרת עדיין האיבר מין נשאר רדום מעט ולא חזר לעצמו האם יכול להיות שעשיתי לעצמי נזק בלי הפיך בזה שמרחתי ספריי שיכול להיות שהיה חיקוי? או שיש סיכוי שהמצב יכול לעצמו? בעבר היה שימוש בספריי שקניתי בבית מרקחת והיה בסדר.

תרסיס סטאד ודומיו אינם טיפול הבחירה בשפיכה מהירה. הם מרדימים את הפין ובכך עשויים להשהות את השפיכה, אך כך הם גם מפחיתים מאוד את ההנאה. לא גרמת לך נזק בלתי הפיך. השפעת התרסיס מוגבלת וחולפת. גש לטיפול סקסולוגי על מנת ללמוד טכניקות להשהיית השפיכה ולהנות גם בנוכחות שפיכה מהירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים