אין חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/06/2004 | 19:26 | מאת: יעקוב

אני בן 52 עברתי את כל הבדיקות הכל תקין אני לא סובל משום מחלה ניסיתי את רוב התרופות סיאליס ויאגרא אין גירוי מיני משהו בראש לא בסדר אבקש לדעת אם יש תרופה לזה בתודה מחכה

10/06/2004 | 06:36 | מאת: ד"ר רן לין

לגירוי מיני PER SE אין ממש תרופה. האם ניסית לויטרה?

11/06/2004 | 18:17 | מאת: יעקוב

ד"ר רן לין שלום רב ניסיתי : לויטרה אופרימא אנדרוגל יוהינבין. כול מה שאני מכיר. אני צריך תרופה לגירוי . משהו בראש לא בסדר אבקש עזרתך. מחכה תודה.

17/06/2004 | 09:54 | מאת: לאה

יעקוב נושא שחשוב לדבר עליו הגברים בדרך כלל אינם מדברים חבל אולי ניצור קבוצת תמיכה

17/06/2004 | 16:21 | מאת: ד"ר רן לין

בכלל בנושא הזה בניגוד לארצות הברית חסרות קבוצות תמיכה - קטע ישראלי אני מניח. אם תהיה היענות - אפשר להתארגן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים