תוצאות בדיקת הורמונים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/03/2016 | 13:02 | מאת: עידו

שלום אני בן 21 ולאחרונה אני מרגיש ירידה משמעותית בחשק המיני וברמות הריכוז לפני יומיים עשיתי בדיקות ולהלן התוצאות: הטוטאל טסטוסטרון-7.06 CPK-123 ESTRADIOL-42.5 LH-6.1 FSH-8.34 PROLACTIN-6.69 TSH-1.90 אין לי מושג מה תקין ומה לא הרופא שלי לא נמצא בארץ אז אשמח לתשובה תודה מראש.

לא ניתן לפענח התוצאות בנפרד מהנורמוגרם - לכל מעבדה יש סטנדרט משלה. חשוב לבצע בדיקת טסטוסטרון לפחות שעתיים אחרי שאתה מתעורר. אם מבצעים הבדיקה מוקדם בבוקר וסמוך להשכמה זה יוצא נמוך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים