שינוי בין הזיקפה כשאני לבד לבין הזיקפה בסקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/10/2021 | 05:50 | מאת: בן 34

אני בן 34, אני חש שיש שינוי בין הזיקפה שלי כאשר אני לבד לבין כשאני בסקס : האם יכול להיות שאני הוזה ? האם זה הגיוני שזה קורה לגבר בגילי ? אני מרגיש שהזיקפה שנוצרת לי בצפייה בפורנו ( עד כה מדובר כשאני לבד ) או זיקפה לא רצונית ( שנוצרת לי ממחשבות מיניות, בזמן השינה או עם הקימה בבוקר ) היא יותר טובה וחזקה ושאיבר המין שלי בזמן הזיקפות הזאת הוא יותר ארוך מהזיקפות שלי בזמן סקס, זה הגיוני שזה קורה לאדם בגילי ? האם יכול להיות שאני פשוט טועה בהרגשה שלי שהזיקפה שלי יותר חזקה ושהאיבר יותר ארוך ? כי הפרטנריות שלי אמרו לי שיש לי גדול, " פצצה ", 18-20 ס"מ ואני לא יודע אם הן משקרות לי או לא. גם פעם בכמה שבועות יש לי זיקפה לא רצונית או מול הפורנו כשאני לבד והיא לא יורדת גם לא אחרי שעה ורבע ואילו הזיקפה הכי ארוכה שלי בסקס הייתה כשעה וחצי אצל נערת ליווי לפני כ - 5 שנים ובפעם הראשונה שלי התחילה לי הזיקפה עוד כאשר הייתי באוטובוס בדרך לאותה דירה דיסקרטית ובפעם הזו הייתה הזיקפה שנמשכה הכי הרבה זמן אצלי בזמן סקס וכנראה גם בכלל ( להזכירכך - כשעה וחצי ) , אך מאז שהתחילו לי ההפרעות בתפקוד המיני הזיקפה הכי ארוכה שלי הייתה כ- 20 דקות ומאז הפעם השנייה שהתחלתי לקיים יחסי מין הזיקפה שלי נוצרה מינימום מרגע הורדת המכנסיים והתחתונים שלי, לפעמים תוך פחות זמן ולפעמים תוך יותר זמן - למשל בפעם השנייה שלי ( שגם הייתה לפני כ- 5 שנים ) אז שאלתי את נערת הליווי " מה אני יעשה ?! " , אז היא ענתה לי : " תהייה לך זיקפה ! " , אז שמתי את היד שלי על האיבר מין והוא הזדקף יפה . באחת הפעמים לאחרונה אני גם גמרתי רק ממין אוראלי שהנערת ליווי נתנה לי , עוד לפני החדירה, מה שכמובן גרם לי לפספס את החדירה באותו ערב כי האיבר נפל בעקבות הגמירה. כמו כן כל הפעמים שעשיתי עד עכשיו היו עם נערות ליווי, אתה שמעת על כאלה עם הפרעות זיקפה כשהם אצל עובדות מין בלבד? או על כאלה עם הפרעות זיקפה כשהם אצל אצל חברות בלבד ? אם יהיו לי הפרעות זיקפה רק כאשר אצל חברה והכל ימשיך להיות בסדר אצל עובדת מין זה לא הפוך מאצל כל האנשים ??? אני גם חושב שהזיקפה הכי טובה שלי הייתה בגיל 15 וחצי והיא בכלל לא התרחשה לי כאשר הייתה לידי בחורה אפילו... וכמובן שלדעתי הזיקפה הכי חזקה וטובה שלי בסקס הייתה בפעם ההיא שאיבדתי את בתוליי , למרות שאני יודע שזה ברור וטבעי ומתרחש אצל רוב הגברים. מה אתה ממליץ לי לעשות בינתיים ? לצלם את איבר המין כאשר אני לבד וגם לצלמו כאשר אני בסקס ולהשוות ??? כמו כן אבא שלי המנוח אמר לי שהפרעות זיקפה מתרחשות רק אצל נערות ליווי.

03/10/2021 | 05:52 | מאת: בן 34

הן טענו שיש לי 18-20 ס"מ, אבל כמובן שאף פעם לא מדדתי או שמישהו מדדו לי, כלומר אין לי מידע רשמי בעניין.

03/10/2021 | 06:01 | מאת: בן 34

האם אתה מכיר אנשים שיש להם הפרעות בתפקוד המיני רק כאשר הם אצל נערות ליווי ? והאם אתה מכירה גברים שיש להם הפרעות זיקפה ובכלל הפרעות בתפקוד המיני רק כאשר הם אצל חברות, יזיזות ובסטוצים כלומר בסקס בלי תשלום ( אני יודע שגם סטוצים ויזיזות אצל רוב האנשים זה לא נחשב סקס עם רגש... בטח לא מצד האישה , אבל מצידי זה כן כולל רגש ) ?

03/10/2021 | 06:06 | מאת: בן 34

והאם אתה ממליץ לי להשתתף באורגיות במצבי כרגע שאין לי שום תכשיר או תרופה לטיפול בבעיה שהזכרתי או לא ?

כן, להרבה גברים יש קושי בזקפה עם נערות לווי, עם נשים מסוימות, או עם נשים בכלל- גם כשבאוננות אין בעיה עם הזקפה. יש להניח שזה על רקע מתח, לחץ, חרדה- מחשבות דאגה תוך כדי או לקראת התעלסות וחדירה עם אשה. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם- לאבחון וטיפול

התשובה לכל השאלות שלך היא כן, אנחנו מכירים ומטפלים בהצלחה בגברים שיש להם חרדת בצוע והזקפה יורדת במצבים שונים ומגוונים. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים