לגבי stud 100

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/03/2016 | 13:58 | מאת: ערן

שלום,לאחר בדיקה מקיפה מצאתי את הספריי המאלחש stud 100 אז השאלה למי שמכיר את הספריי. רציתי לדעת לפני שאעשה בו שימוש,האם אפשר ותקין לקיים מין אוראלי אחרי שריססתי את האיבר שלי בספריי הזה,הרי אני ארסס לפני המפגש עם הבחורה,ומן הסתם שמין אוראלי יפתח את האקט אז רציתי לדעת אם זה לא מסוכן לאישה שהיא תרד לי ועל האיבר שלי יש חומר? תודה מראש

מין אוראלי אסור עם סטאד, שכן זה יגרום לאלחוש בפה של בת הזוג. מעבר לזה שהחומר אסור לבליעה בשל תופעות לוואי ללב (!). אז ממש לא רצוי. וזה גם לא הטיפול המומלץ לשפיכה מהירה. העזר במנוע החיפוש של הפורום - כי על הטיפולים הרצויים כתבנו המון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים